Den endeløse sorgen som er i oss når vi ikke er sammen i våre følelser og elsker
…jeg ser bare hvordan missforståelser og fra være av hverandre skaper mer sorg og tomhet i meg .. her det blir på grensene hver gang om man virkelig klarer å overleve denne gangen… for hva mener han??? kommer han ??? eller går han bare rundt i seg selv i sin sorg og tror at det er bare han som lider??? det er så vanskelig å se hva som er hva … er det karmaet som styrer?? Eller er det EGOET som har tatt kontrollen??? Den endeløse splittelsen som fortelle til en at man er ikke klar for å få kjærlighet … her begjæret styrer og hjertet prøver å få kommet igjennom med sitt uttrykk… jeg elsker deg … jeg er i min lidenskap … vel kan du være det?? når du er i din sorg for din sorg er jo din lidelse!! nei for det går jo ikke …vel det er vel egoet som styrer og ikke hjertet … jeg må ta meg sammen i min galskap … for hvordan tenker en mann??? nei han tenker ikke for han vil føle deg…du skal være i følelsene din..uansett om du er fastlåst og prøver å holde hodet over vannet … overlevelse … bare tull dette er jo bare følelser som man kan gi slipp på i det øyeblikket man slipper tanken … vær i din lidenskap… ja, kjempe enkelt til hva? et bildet? Ååå … galskapen banker på min dør …her som vi to prøver å overleve med alle involvere partnere… meg …og min elskede …og så har vi jo EGOET som hele tiden vil styre dette ..hva da med hjertet ??? Sjelen har den ikke noe den skulle ha fått uttrykket …Å..nei her er det bare de sterkeste som rår …EGOET …som dessverre er alle våre egne sår …alt det som vi har mistet på vår vei…og alt det som er dødt i oss … for det er det vi skal elske slik at det kan finne sin kjærlighet … ååå hvem er det som er i sitt ego…??? Jeg så klart ….